Ylihuomenna se vihdoin on. Nimittäin lääkiksen pääsykoe vuosimallia 2017. Ylihuomenna sulla on mahdollisuus näyttää, mitä varten oot tehnyt kaiken raskaan työn pääsykoekirjojen parissa. Ylihuomenna sulla on mahdollisuus osoittaa, kuinka hyvä sä olet, ja kuinka hyvin sä asiat osaat! Luota itseesi!

Sain itse pääsykoetta edeltävä iltana rakkaalta äidiltäni (<3) hänen askarteleman kortin, jossa oli neuvoja pääsykoetilanteeseen. Kortti oli hauska, mutta myös opettavainen; sen sisältämät vinkit todella ovat hyödyllisiä. Haluan nyt näyttää, miltä kortti näytti, jotta tekin saatte neuvot käyttöönne.

Aloita helpon (vähiten vaikean) oloisista tehtävistä, jotta saat flown käyntiin!Tarkista, että se laskin on mukana! Tarkista uudestaan!Kaikkia muitakin jännittää!Ole valmis muuttamaan toimintasuunnitelmaasi! (koska kokeentekijät tykkää yllättää)Keskity omaan suoritukseesi, ja muista että vaikea koe on vaikea kaikille!Muista, että kaikkea ei tarvitse osata, ja että jo osittain tehdyistä tehtävistä saa hyviä pisteitä!Sain kaksi vuotta sitten myös siskolta tsemppikortin, joka ainakin hetkeksi kohotti mielialaa kortin hauskuudella :)

Minulle tulee edelleen niin hyvä mieli, kun luen kortin tekstejä läpi; sain kortista niin paljon lisätsemppiä pääsykokeeseen. Mun viimeiset neuvot on, että älä stressaa ja panikoi liikaa, vaan luota itseesi ja omiin taitoihisi. Usko siihen, että sä kyllä pärjäät ja osaat! Se on nimittäin ainoa asia, mitä tällä hetkellä voit enää tehdä.

PALJON ONNEA KAIKILLE HAKIJOILLE!

-Ella

Ella

Olen Ella, 24-vuotias lääketieteen kandi Turusta. Olen neljännellä vuosikurssilla, joten yli puolet lääkiksestä on jo takana, ja tulevana kesänä saan työskennellä ensimmäistä kertaa lääkärinsijaisena. Iloisuus ja ahkeruus kuvaavat luonnettani hyvin. Vapaa-ajallani harrastan juoksemista, maantiepyöräilyä ja avovesiuintia. 

Muita blogipostauksia

  • Lääketiede
  • Riikka

Hammaslääkiksen aloitus

Ensimmäiset kuukaudet hammaslääkiksessä ovat kuluneet siivillä ja lääkiskuplaan on sukellettu vauhdilla. Olette saaneet varmasti lukea lääkiksen aloituksesta...

Lue lisää
  • Lääketiede
  • Anna

Preklinikka haudattu

Jes! Alkusyksyn kursseista kolmas ja viimeinen tentti tentitty ja ansaitusti loma voi alkaa! Kyllä, meidän kurssilla on tänä vuonna syysloma! Istun juuri junassa kohti Espoota, jossa...

Lue lisää
  • Lääketiede
  • Ella

Gynekologian kurssi suoritettu!

Jee! Naistentautien kurssi on nyt ohi ja edessä on kokonainen viikko lomaa! Tänään oli aamulla lopputentti ja se meni mielestäni hyvin.  Viime perjantaina oli tosiaan jo...

Lue lisää