Olen aivan innoissani tammikuun tuomien haasteiden myötä. Opiskelut alkoivat hyvin tahdikkaasti ja maanantaina olisikin jo tämän vuoden eka tentti. Tenttiin pitäisi vielä kertailla anatomia kaiken kaikkiaan. Eniten työtä minulle tulee teettämään hermotus. Lihasten hermotus, ihon hermotus ja dermatomit ovat aikamoinen paketti kaiken muun anatomian päälle, mutta täytyy vain yrittää parhaansa.

Lisäksi tahdikkuutta on tullut myös vapaa-ajan käyttöön. Koulu ei enää vie kaikkea energiaa, koska uusiin kavereihin ja yliopistoon on kerennyt jo vähän totutella. Ylimääräinen energia onkin tullut purettua liikkumisella. Jumpat ja kävely yliopistolta kotiin piristää päivää aivan hirmuisesti. Vaikka pakkasta on ollut paljon, pieni lenkki tekee hyvää! Etenkin kaikki pääsykokeisiin valmistautujia suosittelen liikkumaan päivittäin. Aivojen vaivaaminen tuntuu heti mielekkäämmältä, kun on ulkoillut.

Valmennuskurssin tuutorointi alkoi viime viikolla täällä Kuopiossa. Oli kiva nähdä kurssilaisia ja mieleeni tulikin oma valmennuskurssini, jolla olin vuosi sitten. Tästä ajasta voikin lukea aikaisemmista kirjoituksistani. Tuutorina toivon tietysti, että kurssilaiset kysyy apua aina kun siltä tuntuu. Onneksi sainkin jo ensimmäisen sähköpostin, koska oli ihanaa päästä auttamaan toisia. Jos kurssilaiset luette tätä, ottakaa rohkeasti yhteyttä, koska autan mielelläni teitä.