• Kauppatiede
  • Inka

Moikka!

Aika rientää, joten tulinkin vasta nyt blogin puolelle kertomaan viime maanantain tapahtumista ja vuosijuhlaviikkojen avajaisista. Meidän ainejärjestö täytti siis 50 vuotta ja koko viime viikko oli täynnä erilaisia juhlaviikon tapahtumia huipentuen loppuviikon vuosijuhliin eli vujuihin sekä sillikseen. Itse osallistuin ainoastaan maanantaina järjestettyihin avajaisiin, jonka yhteydessä oli meille ensimmäisen vuoden opiskelijoille oma Smurffigaala.

Smurffigaalan aluksi meidän ensimmäisen vuoden opiskelijoiden piti vannoa vala, jonka myötä emme olekaan enää smuffeja vaan virallisesti boomareita! En paljasta kyseisestä riitistä sen enempää, että ensi syksyn smurffeillekin jäisi jotain jännitettävää. ;)

Gaalassa palkittiin syksyllä reissuvihkopisteitä eniten keränneet smurffimamma ja -pappa sekä eliittioppilaan arvonimen suorittaneet kunniakirjoin ja haalarimerkein. Minäkin keräsin viime syksynä aktiivisesti reissuvihkopisteitä ja sainkin vihdoin ommella haalareihini eliittioppilas -merkin.

Kannustan kyllä ehdottomasti kaikkia aktiivisuuteen ja reissuvihkopisteiden keräämiseen oman smurffisyksyn aikana. Erilaisia tehtäviä suorittaessa ja tapahtumia läpi käydessä sai mukaansa paljon mukavia muistoja ja tietysti uusia kavereita.

Loppuilta kuluikin rennosti seurustellessa ja illan musiikkipuolesta vastasivat Gasellit. Mun ilta jäi lyhyeksi seuraavan päivän tentin vuoksi, mutta hauskaa oli. :)

-Inka

Muita blogipostauksia

  • Kauppatiede
  • Jyri

Kaksi kuukautta töissä ja yksi lomalla

Moikka taas pitkästä aikaa! Allekirjoittanut bloggailija on viimeiset kuut ollut työntouhussa ja viettänyt toki myös ansaittua kesälomaakin. Ohessa hieman kuulumisia viimeisiltä...

Lue lisää
  • Kauppatiede
  • Inka

Mulla on pääaine!

Moikka! Otsikosta voi jo hieman päätellä, mitä tämä blogikirjoitus tulee pitämään sisällään. ;) Sain nimittäin eilen (vihdoinkin!) tiedon...

Lue lisää
  • Kauppatiede
  • Jyri

Toinen periodi takana ja joululoman aika

Morjensta kaikille taas pitkästä aikaa! Nyt onkin jo toinen opiskeluperiodi saatu pakettiin ja onkin jo kauan odotetun joululoman aika! Ensi vuoden alusta onkin sitten tiedossa uusia kuvioita...

Lue lisää