Hei taas!

Viikko sitten osallistuin yhdessä serkkuni kanssa ainejärjestöni järjestämiin kaverisitseihin. Olin odottanut sitsejä jo kauan, sillä mikäs sen parempaa kuin sitsaaminen yhdessä lukiossa opiskelevan sukulaisensa kanssa! Oli ilo päästä näyttämään serkulle vähän opiskelijaelämää. :)

Niin, ja meillä on nyt HAALARIT! <3 Saatiin ne pitkän odottamisen jälkeen päivää ennen Ruotsin excua. Hankimme siis itse haalareihimme sponsoreiden mainokset, minkä vuoksi jouduimmekin odottamaan niitä näin pitkään. Minäkin sain eri yrityksiin soiteltuani Pirkanmaan ekonomit yhdeksi sponsoriksemme. :)

Surkeana ompelijana pelkäsin pilaavani koko haalarit merkkejä ommellessani, joten harjoittelin ompelua äidin kanssa jo hyvissä ajoin ennen niiden saamista. :D Nyt olen jopa alkanut pitämään merkkien ompelusta, ja niitä löytyikin kaverisitseille mennessäni haalareistani jo 26 kappaletta! Haalareiden saaminen oli mulle yllättävän hieno juttu ja odotan jo niiden pukemista ylleni seuraavan kerran.

Sitsien teemana oli sidekick, ja paikan päällä näkyikin toinen toistaan hienompia parivaljakkoja. Me olimme hieman mielikuvituksettomia ja tyydyimme vain ostamaan H&M:stä tuollaiset kimaltavat naamiot, jotka yllättäen saivatkin paljon kehuja illan aikana. Kaverisitsit olivat mielestäni onnistuneet, ja oli hauskaa tutustua myös muiden alojen opiskelijoihin.

Meillä on tänä vuonna tiedossa vielä yhdet sitsit ja kannustankin kaikkia muiden kaupunkien kyltereitä mukaan ulkkarisitseille! Minäkin voisin ottaa uudenvuodenlupaukseksi käydä sitsaamassa jossakin muussa kylterikaupungissa ensi vuonna. ;)

Iloista joulunodotusta kaikille!

-Inka

 

Muita blogipostauksia

  • Kauppatiede
  • Gerda K.

Kauppiksen valmennustestaaja: Gerda

Hei! Olen Gerda ja olen 22-vuotias yrittäjä. Asun Espoossa ja haen pääsykokeella ensisijaisesti Aalto-yliopistoon. Osallistun tänä vuonna Valmennuskeskuksen kauppatieteiden...

Lue lisää
  • Kauppatiede
  • Tommi

Ensimmäinen syksy Aalto-yliopistossa

Tervehdys! Ja tervetuloa lukemaan blogiani. Kerron tässä postauksessa opintosyksyn aloituksesta ja opinnoista Aalto-yliopistossa, kun nyt vihdoinkin on aikaa syksyn kiireiltä kirjoitella...

Lue lisää
  • Kauppatiede
  • Jyri

Kaksi kuukautta töissä ja yksi lomalla

Moikka taas pitkästä aikaa! Allekirjoittanut bloggailija on viimeiset kuut ollut työntouhussa ja viettänyt toki myös ansaittua kesälomaakin. Ohessa hieman kuulumisia viimeisiltä...

Lue lisää