Terveisiä sängyn pohjalta!

Viikko ei ole alkanut mun osalta kovinkaan hyvin, sillä oon nyt viikonlopusta lähtien ollut kovan flunssan kourissa. Pahoitteluni etukäteen, jos postaukseni on ihan sekavaa kuumesettiä. :D Nyt onkin sitten aika kirjoitella hieman viime viikkoisista Nesu-Boomin sitseistä, joilla olin töissä.

Nesu on siis lyhenne sanoista Nordiska Ekonomie Studerandes Union, ja kyseessä on järjestö, joka yhdistää kyltereitä kaikista pohjoismaisista kylterikaupungeista. Minä ja pari muuta smurffia olimme nopeimmat ilmoittautuneet ja pääsimme töihin meidän oman Nesu-järjestömme sitseille viime tiistaina.

Työpäivämme alkoi kello 14, jolloin saavuimme sitsipaikalle Messukylän työväentalolle. Paikan päällä järjestelimme ensimmäiseksi sitsipöydät ja -tuolit, ja sen jälkeen koristelimme salin ja kaadoimme juomat shottilaseihin.

Meille jäi vielä hyvin aikaa vaihtaa sitsivaatteet yllemme ennen muiden sitsaajien saapumista paikalle. Sitsien teemana oli Around the world. Itse pääsin vaatetuksen kanssa helpolla heittämälle päälle vanhan hiihtokisapuvun ja Norjapipon. ;) Vaikka olimme töissä, saimme sitsata muiden mukana. Hieman ennen taukoja oli meidän aika käydä vessassa, ja kun muut lähtivät tauoille, me kaadoimme lisää juomia ja jaoimme ruokia. Ilta oli kiireinen ja meni hujauksessa ohi, mutta hauskaa oli. Sitsien loputtua siivosimme nopeasti ja ehdimme vielä viimeiseen yhteiskuljetukseen.

Mun mielestä sitseiltä saa aina hienoimmat haalarimerkit. Vasemmalla olevan merkin saivat kaikki sitseille osallistuneet, ja kuvassa oikeilla on merkki, jonka vain me työntekijät saimme sitsipäivän päätteeksi. Koska olimme sitseillä töissä, saimme sitsitarjoilumme ilmaiseksi sekä muutaman himoitun reissuvihkopisteen. Reissuvihkopisteiden keräämisen osalta onkin syytä aloittaa pian loppukiri, sillä aikaa niiden keräämiseen on enää kuukausi!

Sitsiterveisin

-Inka

Muita blogipostauksia

  • Kauppatiede
  • Gerda K.

Kauppiksen valmennustestaaja: Gerda

Hei! Olen Gerda ja olen 22-vuotias yrittäjä. Asun Espoossa ja haen pääsykokeella ensisijaisesti Aalto-yliopistoon. Osallistun tänä vuonna Valmennuskeskuksen kauppatieteiden...

Lue lisää
  • Kauppatiede
  • Tommi

Ensimmäinen syksy Aalto-yliopistossa

Tervehdys! Ja tervetuloa lukemaan blogiani. Kerron tässä postauksessa opintosyksyn aloituksesta ja opinnoista Aalto-yliopistossa, kun nyt vihdoinkin on aikaa syksyn kiireiltä kirjoitella...

Lue lisää
  • Kauppatiede
  • Jyri

Kaksi kuukautta töissä ja yksi lomalla

Moikka taas pitkästä aikaa! Allekirjoittanut bloggailija on viimeiset kuut ollut työntouhussa ja viettänyt toki myös ansaittua kesälomaakin. Ohessa hieman kuulumisia viimeisiltä...

Lue lisää