Torstai klo 10.00, Kuljetusoikeuden tentti on ohi ja kaikki muutkin syksyn tentit ja harjoitustöiden palautukset ovat takana. Kävellessäni yliopistomme käytäviä oloni oli erittäin huojentunut. Kaikki mitä suunnittelin syksyn aikana tekeväni, tuli tehdyksi ja täysin uudenlainen elämä oli jo oven toisella puolella odottamassa.

Klo 12.30 (edelleenkin torstai), olin juuri lopettanut palautekeskustelun yhdistyksemme puheenjohtajan kanssa. Vertailimme näkemyksiämme kuluneesta vuodesta ja Finanssi ry:n tilasta. Yhdistyksemme vuoteen mahtui paljon erilaista toimintaa ja aika onkin vierähtänyt tapahtumien parissa huimaa vauhtia. Kulunut syksykin olisi ollut osaltani pelkkää opiskelua ja töissä käymistä, ellen olisi saanut olla mukana vastaanottamassa uusia fukseja ja tutustumassa uusiin ihmisiin.

Kulunut viikko itsessään on ollut erittäin vaativa varsinkin henkisesti. Alkuviikosta tenttejä oli kaksi edessä, mutta jo keskiviikkona venäjän tentin jälkeen tuntui siltä, että kaikki repusta oli jo annettu. Tästä huolimatta pystyin kuitenkin keräämän kaikki viimeiset voimani torstain koitosta varten ja selvisin!

Viikonloppu kuluikin sitten mukavasti töissä, ystävien parissa, sekä joululahjoja metsästäessä. Viimeinen tapahtuma ajoittui perjantaipäivälle, jolloin sain ostettua kaikki tarvittavat lahjat, mutta jonka jälkeen pankkikorttini sanoi itsensä irti ja simahti lopullisesti (OP prkl!). No ei auttanut kuin mennä pankkiin ja tilata uusi (saa nähdä milloin tulee).

Itse ”loma” jää meikäläiseltä näennäiseksi, kunnes vuosi vaihtuu ja kamat reissua varten pakataan. Tuleva viikko nimittäin tuo tullessaan jokaiselle päivälle töitä ja myös jouluaattona ollaan pari tuntia töissä. Mitäpä sitä jouluna muutakaan tekisi, kuin möisi joulun viime tippaan jättäneille ihmisille vähän LIHAA(!). No klo 12:sta sieltä pääsee kuitenkin jo poissa, joten tuskinpa sitä paljoa joulusta menettää :).

Itse vaihdon osalta homma alkaa käydä jännittäväksi. Lentoa Ranskaan ei vielä ole varattu, KELAn kanssa ei ole vieläkään paperisotaa aloitettu, eikä nykyisestä kämpästä ole kannettu pölyhiukkastakaan ulos. Tämä siitä syystä, ettei vaihtokouluni ole saanut edelleenkään postitettua minulle tulevaa tervetulopakettia. Paketin saaminen olisi erittäin tärkeää, sillä se sisältää tietenkin yleistä infoa vaihdosta, mutta myös tulevan asunnon ja sen osoitteen. Asunnon tietojen saaminen on tärkeää, koska KELA laskiessaan opintotukea, on erittäin kiinnostunut siitä, missä se meidän Teemu nyt siellä asustelee (vaihdossa opintotukea saa siis hieman enemmän kuin täällä Suomessa).

Näillä kuulumisilla hyvää joulua kaikille ja palataan asiaan taas viikon kuluttua :)

Teemu

Muita blogipostauksia

  • Kauppatiede
  • Gerda K.

Kauppiksen valmennustestaaja: Gerda

Hei! Olen Gerda ja olen 22-vuotias yrittäjä. Asun Espoossa ja haen pääsykokeella ensisijaisesti Aalto-yliopistoon. Osallistun tänä vuonna Valmennuskeskuksen kauppatieteiden...

Lue lisää
  • Kauppatiede
  • Tommi

Ensimmäinen syksy Aalto-yliopistossa

Tervehdys! Ja tervetuloa lukemaan blogiani. Kerron tässä postauksessa opintosyksyn aloituksesta ja opinnoista Aalto-yliopistossa, kun nyt vihdoinkin on aikaa syksyn kiireiltä kirjoitella...

Lue lisää
  • Kauppatiede
  • Jyri

Kaksi kuukautta töissä ja yksi lomalla

Moikka taas pitkästä aikaa! Allekirjoittanut bloggailija on viimeiset kuut ollut työntouhussa ja viettänyt toki myös ansaittua kesälomaakin. Ohessa hieman kuulumisia viimeisiltä...

Lue lisää