Viimeiset kaksi viikkoa on ollu täynnä hommaa ja pyörähtäny kohtuullisen nopeasti yo-kunta toiminnan parissa. Toissa viikko meni järjestellessä perjantain Ltky meets killat – päivää, joka olikin torstai-illan sporttisitsien kanssa viikon kohokohta. Perjantai vierähti stormaten ja workshoppeja pitäen.

Yökerho Gigglin Marlinissa järjestetyt Liugur – talvitapahtuman sitsit keräsivät reilu sata opiskelijaa sitsaamaan.  Lappeenrannan ykkösmenomesta oli täyttynyt urheilun sankareiksi pukeutuneista opiskelijoista jotka olivat valmiina akateemisiin pöytäjuhliin. Sitseissä siis juodaan, lauletaan ja syödään. Yleensä ruoka ehtii jäähtyä lautaselle kun keskitytään toisiin mainitsemiini aktiviteetteihin.  Tärkeintä ei ole laulaa hyvin, tärkeintä on laulaa kovaa ja tutustua pöytäseuraan. Olikin mukava laittaa neonkeltaiset haalarit pitkästä aikaa päälle ja viettää ilta hyvässä seurassa.

Toissa viikolla perjantaina äksöni alkoi puolenpäivän aikoihin. Ltky meets killat päivän tarkoituksena on opastaa uusia kiltatoimijoita hallitsemaan oma vastuualueensa hallitusvuotenaan sekä tutustua muihin opiskelija-aktiiveihin. Paras tapa tutustua ja verkostoitua on totta kai sitsaaminen.

Itse pidin workshopin kiltojen yritys – ja haalarisuhde vastaaaville. Päiväohjelman jälkeen vuorossa oli – yllätys yllätys-sitsit. Tässä vaiheessa meikäläinen kuitenkin liukeni paikalta kohti mutsin ja faijan ruokia Espooseen.

Lauantaina opiskelijat mittelöivät legendaarisessa Powi cup kyykkäkilpailussa. Kyykästä kerron vielä enemmän, kunhan tähän jaloon lajiin olen paremmin tutustunut.

 

Muita blogipostauksia

  • Kauppatiede
  • Jyri

Kaksi kuukautta töissä ja yksi lomalla

Moikka taas pitkästä aikaa! Allekirjoittanut bloggailija on viimeiset kuut ollut työntouhussa ja viettänyt toki myös ansaittua kesälomaakin. Ohessa hieman kuulumisia viimeisiltä...

Lue lisää
  • Kauppatiede
  • Inka

Mulla on pääaine!

Moikka! Otsikosta voi jo hieman päätellä, mitä tämä blogikirjoitus tulee pitämään sisällään. ;) Sain nimittäin eilen (vihdoinkin!) tiedon...

Lue lisää
  • Kauppatiede
  • Jyri

Toinen periodi takana ja joululoman aika

Morjensta kaikille taas pitkästä aikaa! Nyt onkin jo toinen opiskeluperiodi saatu pakettiin ja onkin jo kauan odotetun joululoman aika! Ensi vuoden alusta onkin sitten tiedossa uusia kuvioita...

Lue lisää