• Kauppatiede
  • Valmennuskeskus

Fuksicursio. 50 ihmistä tungetaan bussiin ja bussi starttaa… Mutta minne? Jonnekkin päin Suomea ja vain järjestäjät tietävät mitä tapahtuu. 24 tuntia busseilua ja pysähdyksiä sisarainejärjestöjen kaupungeissa.

Vietin siis torstain legendaarisella fuksicursiolla. Ensisijaisesti reissu on fukseille, mutta mukaan mahtuu myös vanhempien vuosikurssien opiskelijoita. Starttasimme aamulla 08.30, legendaarinen bussikuskimme, jolla on kokemusta miltei sadasta kursiosta, johdatti iloisesti laulavan opiskelijaporukan ensiksi Nuijamaan raja-asemalle. Olemmeko menossa Venäjälle? Ei nyt sentään, kävimme maineikkaassa Disa´s Fish myymälässä täydentämässä juoma – ja ruokapuolta.

Bussi kaarteli ja kierteli ympäri Lappeenrantaa ja lähialueita. Kiintiöteekkarimme toimi matkaoppaana kertoen faktoja niin Kaukaan tehtaasta kuin kaupungin parhaasta nakkikioskista. Muutaman tunnin pyörittyämme bussi suuntasi kohti kisapuistoa ja perinteisesti menimme seuraamaan Saipan aamujäätä. Valmentaja Janne Mälkiä avasi aamujään tarkoitusta, koko Saipan kautta sekä toimintaa ja ammattiurheilua ylipäänsä.  Myös viime vuonna olimme katsomassa Saipan aamujäätä.

Aamujään jälkeen suuntasimme kohti Helsinkiä, jossa Ky:läiset ottivat meidät vastaan tiloissaan. Lauleskelun ja pienimuotoisen voimistelun jälkeen siirryimme eteenpäin kohti määränpäätä, Tamperetta.

Boomarit eli paikalliset kauppatieteiden opiskelijat ottivat meidät mahtavasti vastaan omissa tiloissaan. Sauna lämpesi, musiikki soi ja naposteltavaa oli tarjolla. Saunomisen ja verkostoitumisen jälkeen siirryimme haalaribileisiin, jossa oli porukkaa kuin pipoa. Kotimatka alkoi 03.00 ja perillä Lappeessa 06.30. Erittäin mukava reissu, kuitenkin hieman rankka koska uni jäi aika vähälle!

Muita blogipostauksia

  • Kauppatiede
  • Jyri

Kaksi kuukautta töissä ja yksi lomalla

Moikka taas pitkästä aikaa! Allekirjoittanut bloggailija on viimeiset kuut ollut työntouhussa ja viettänyt toki myös ansaittua kesälomaakin. Ohessa hieman kuulumisia viimeisiltä...

Lue lisää
  • Kauppatiede
  • Inka

Mulla on pääaine!

Moikka! Otsikosta voi jo hieman päätellä, mitä tämä blogikirjoitus tulee pitämään sisällään. ;) Sain nimittäin eilen (vihdoinkin!) tiedon...

Lue lisää
  • Kauppatiede
  • Jyri

Toinen periodi takana ja joululoman aika

Morjensta kaikille taas pitkästä aikaa! Nyt onkin jo toinen opiskeluperiodi saatu pakettiin ja onkin jo kauan odotetun joululoman aika! Ensi vuoden alusta onkin sitten tiedossa uusia kuvioita...

Lue lisää