• Kauppatiede
  • Valmennuskeskus

Hellou sinne Suomen päähän! Taas ovat vajaat pari viikkoa kuluneet kuin siivellä. Kesä alkaa täällä tekemään tuloa iha tosissaan ja ulkona lämpötila vaihtelee varjossa 15-25 asteen välillä. Kotiin ei siis säiden puolesta ole ikävä, mutta pikkuhiljaa sitä muuten alkaa kaipaamaan jo kotiin ja Suomen kesää.

Viimeiset viikot ovat kuluneet erittäin matkapainoitteisesti. Lyhyt pyrähdys Strasbourgiin, sekä viime viikon Bryssel-Lille-Lontoo reissu ovat edelleen hyvässä mielessä. Jälkimmäistä reissua täytyy hieman tähän väliin hehkuttaa. Varsinkin Lontoo (jossa en siis aikaisemmin ole käynyt) oli erittäin mieluinen matkakohde. Ihmiset ovat paljon ystävällisempiä kuin Ranskassa, sekä kaupunki ja ympäristö ovat erittäin viihtyisiä. Onko se sitten sitä englantilaista kulttuuria tai muuta, mutta itse tykästyin kaupunkiin erittäin paljon. Sinne siis palaamme vielä!

Koulun puolesta ei paljoa ole kerrottavaa. Kuten viimeksi mainitsin luennot ovat vähissä, mutta yksi tentti mahtui tähän viikkoon. International Human Resource Managementin tentti tarjosi kaikille osallistujilleen kevyen pähkinän purtavaksi. Koe oli case-tilanne, jossa esiteltiin kaksi yritystä ja heidän toimintaa. Tehtävänä oli vertailla näitä kahta yritystä ja niiden tapaa toimia HRM-sektorilla, sekä mahdollisia puutteita. Äkkiseltään kuullostaisi helpolta, mutta proffan tarjoama teksti sitä todellakaan ei ollut. Jälkipeleistä kävikin ilmi, että erillaisia vastauksia löytyi yhtä monta kuin oli osaanottajiakin, joten mielenkiinnolla jäämme odottamaan tuloksia :).

Tuleva viikkoa tarjoaa pääsiäsloman. Tämä tarkoittaa vanhempieni tulemista Ranskaan ja paikkojen näyttämistä. Suunitelmana on viettää pari päivää Pariisissa, yksi päivä täällä Troyesissa, sekä pikapyrähdys Reimsissä, jossa tarkoituksena on tutustua lisää shamppanjan ihmeelliseen maailmaan. Saapi nähdä miten pää kestää viisi päivää katsella porukoita, kun jouluaattokin tuntuu olevan aina yhtä tuskaa :).

Viikonloppuna näyttäisi luvassa olevan lisää auringonpaistetta ja lämmintä, joten eiköhän tuota biitsin suuntaan tulene suunnattua. Koittakaahan jaksaa ja pääsiäistä kaikille!

Muita blogipostauksia

  • Kauppatiede
  • Jyri

Kaksi kuukautta töissä ja yksi lomalla

Moikka taas pitkästä aikaa! Allekirjoittanut bloggailija on viimeiset kuut ollut työntouhussa ja viettänyt toki myös ansaittua kesälomaakin. Ohessa hieman kuulumisia viimeisiltä...

Lue lisää
  • Kauppatiede
  • Inka

Mulla on pääaine!

Moikka! Otsikosta voi jo hieman päätellä, mitä tämä blogikirjoitus tulee pitämään sisällään. ;) Sain nimittäin eilen (vihdoinkin!) tiedon...

Lue lisää
  • Kauppatiede
  • Jyri

Toinen periodi takana ja joululoman aika

Morjensta kaikille taas pitkästä aikaa! Nyt onkin jo toinen opiskeluperiodi saatu pakettiin ja onkin jo kauan odotetun joululoman aika! Ensi vuoden alusta onkin sitten tiedossa uusia kuvioita...

Lue lisää