Vuosi lähenee loppuaan ja on aika taas herätellä myös blogiamme tulevaa kevättä varten. Tämän vuoden abit ja muut jatko-opiskeluja harkitsevat ovat kenties jo selvitelleet eri opiskeluvaihtoehtoja. Mikäli et kuitenkaan vielä tiedä, mikä tulevaisuudessa kiinnostaisi, ei hätää!

Joulukuussa messukeskukseen aukeavat jälleen Studia -messut: opiskelu- ja uratapahtuma, jossa eri jatkokoulutusvaihtoehdot, ammattikoulut, ammattikorkeakoulut ja yliopistot esittäytyvät. Tapahtuma on lukiolaisille maksuton ja järjestetään tiistaina 1.12 sekä keskiviikkona 2.12.

Paikalla on myös kurssinjärjestäjiä, mukaan lukien Valmennuskeskus Oy. Ständiltämme löydät eri alojen tutoreita ja toimistomme työntekijöitä, jotka osaavat kertoa eri alojen opiskelusta sekä hakemisesta tarkemmin. Tule moikkaamaan ja ilmoittautumaan kursseillemme!

Myös me tutorit valmistaudumme vilkkaaseen pääsykoekevääseen. Seuraa blogiamme, mikäli vinkit pääsykokeisiin valmistautumisesta kiinnostavat. Tosin allekirjoittanut on itse lähdössä vaihto-opiskelemaan Australiaan tammikuussa, kenties kirjoittelen sieltä terveisiä ;) 

Tsemppiä kaikille kaamokseen, joululomaan ei ole enää pitkä aika! :)

Terkuin,

Sari

Sari

Moikka, olen 21-vuotias kolmannen vuoden laskentatoimen kauppisopiskelija Helsingistä. Ylioppilaaksi kirjoitin 2013 keväänä Pohjois-Haagan yhteiskoulusta, mutta pääsykoekevät on vielä hyvin muistissa. Päätin hakea Valmennuskeskukseen tutoriksi, jotta voisin jakaa tietoani näistä asioista teille muillekin!

Blogissa ajattelin kertoa ainakin omasta pääsykoehakemisestani ylä- ja alamäkineen sekä mahdollisesti myös kauppiksessa opiskelusta ja mursuvuoden riennoista. Kirjoittelen myös vaihto-opiskelustani Australiassa, mikä tuo vähän vaihtelua tavallisiin blogiteksteihin.