Hei lukijat, 

Opiskelu on alkanut ja olen tykännyt todella paljon. Ensimmäinen moduuli tai itseasiassa kolmas moduuli on loppunut juuri ja syysloma on alkanut. Mutta tehtäviä on tehtävä syyslomallakin. Hieman pohjaa miten olen jo kolmannessa moduulissa. 

Aloitin siis avoimessa tammikuussa 2019 ja ennätin suorittaa ensimmäisen ja toisen moduulin. Hain tutkinto opiskelijaksi keväällä ja sain paikan Pasilasta monimuoto Tradenomi opiskelijaksi ja nyt kolmas moduuli suoritettu. 

Pääsykoe oli mielestäni vaikea, varmaan johtui siitä, että opiskelin avoimessa samaan aikaan ja luin pääsykokeisiin työn lisäksi. Ilman valmennuskurssia en luultavasti olisi päässyt sisään. Todella suosittelen ottamaan valmennuskurssin. Itse otin valmennuskurssin verkkomuotona, jossa pystyin katsomaan opetusvideoita milloin, missä ja kuinka monta kertaa halusin. Matematiikan opettajan Veeran opetusvideot olivat todella hyviä. Lisäksi materiaalia oli pilvin pimein, mitä pystyy tulostamaan ja tämän lisäksi siellä oli harjoituspääsykokeita. Valmennuskurssit ovat hintansa arvoisia ja enemmän.  

Tämä kolmas moduuli on ollut kaikista helpoin, vaikka olikin pelätty ruotsin opinnot mukana. Moduuli sisälsi myynti ja palvelutaidot, asiakkuus- ja markkinointiosaaminen ja svenska för affärslivet. Kaikissa moduuleissa, kuten tässäkin on ollut paljon ryhmätyötä ja esiintymistä. 

Odotan innolla jos heräsi jotain kysyttävää.

Helena

 

 

 

Helena

Olen 43-vuotias iloinen ja positiivinen opiskelija. Kotona minulla on ihana avomies ja kaksi ihanaa ja valloittavaa poikaa. Olen töissä talousassistenttina miesvaltaisella alalla ja nyt lisäksi täyspäiväinen opiskelija työn ohella. 

Olen mukana kuorossa ja ohjaan lisäksi vauvauinteja. Olen kiinnostunut opiskelemisesta, nimenomaan liiketalouden ja henkilöstöpäällikön opinnoista. Lisäksi hyvinvoinnista, terveydestä, valokuvaamisesta, liikunnasta ja uusien asioiden oppimisesta. Mottoni: Kohtele muita niin kuin haluat että sinua kohdellaan.

 

Muita blogipostauksia

  • AMK liiketalous
  • Helena

Niin onnellinen opiskelija

Hei lukijat,  Opiskelu on alkanut ja olen tykännyt todella paljon. Ensimmäinen moduuli tai itseasiassa kolmas moduuli on loppunut juuri ja syysloma on alkanut. Mutta tehtäviä...

Lue lisää
  • AMK liiketalous
  • Janika

Pintaraapaisu liiketalouden opiskeluihin

Hei olen Janika ja opiskelen ensimmäistä vuotta liiketaloutta Tampereen ammattikorkeakoulussa! Olen 22 vuotias ja alunperin Helsingistä kotoisin. Olen muuttanut Tampereelle noin 3 vuotta...

Lue lisää