Alennukset

Frendialennus

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia, kannattaa se tehdä mahdollisimman isolla porukkalla. Ilmoittautuessasi kaverisi kanssa saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %! Frendialennus ei edellytä osallistumista saman alan valmennuskurssille. 

Ilmainen abikurssi valmennuskurssille osallistuvalle

Ilmoittautuessasi valmennuskurssillemme, saat yhden abikurssin ilmaiseksi! Varaa paikkasi heti, koska paikkoja on rajoitetusti!

Tarjoamme valmennuskurssilaisille abikurssin ilmaiseksi. Edellytyksenä on ainoastaan se, että olet ilmoittautunut jollekin valmennuskurssillemme ja voit tämän jälkeen osallistua haluamallesi abikurssille ilmaiseksi. Vaihtoehtoisesti voit käydä ensin abikurssin ja maksamasi summa hyvitetään kurssilaskusta ilmoittautuessasi valmennuskurssillemme.

Opiskelutekniikkakurssi puoleen hintaan

Ilmoittautuessasi valmennuskurssillemme, saat opiskelutekniikkakurssin puoleen hintaan!

Tarjoamme valmennuskurssilaisille opiskelutekniikkakurssin 50 % alennuksella, mikäli ilmoittaudut myös jollekin valmennuskurssillemme. Opiskelutekniikkakursseja järjestetään loka-, tammi- ja maaliskuussa. Voit valita niistä parhaiten aikatauluusi sopivamman. Mikäli ilmoittaudut valmennuskurssillemme vasta opiskelutekniikkakurssin käytyäsi, hyvitämme puolet opiskelutekniikkakurssin hinnasta valmennuskurssin laskun yhteydessä.

Muut jäsenalennukset

Valmennuskeskus tarjoaa seuraavat opiskelija-alennukset:

  • -50 % Abikursseista ja abi-itseopiskelumateriaaleista
  • -50 % Opiskelutekniikkakursseista
  • -50 % Kauppatiede Verkko -kurssista
  • Opiskelutekniikka KOTI -kurssi ilmaiseksi (vain SLL jäsenille)

Näitä jäsenalennuksia pääset hyödyntämään , mikäli olet

  • Eurooppalaisen nuorisokortin haltija
  • Nordean Check In -asiakas
  • Suomen Lukiolaisten Liiton jäsen

Ilmoita oikeudestasi alennukseen ilmoittautumisesi yhteydessä. 

Tervetuloa Valmennuskeskuksen valmennuskurssille!