Etsimme esiintymiskykyisiä ja reippaita jatko-opintoinfojen ja opiskelutekniikoiden vetäjiä Turkuun ja Turun lähialueille. Infot ajoittuvat koulujen syys- ja kevätlukukausille ja ne pidetään päiväsaikaan. Infoja kertyy vuodessa sinulle noin 20. Infojen vetäjiltä edellytämme korkeakoulu – tai yliopisto-opintoja (opiskelija tai valmistunut, alalla ei väliä).

Jatko-opintoinfojen kesto on 30-90 minuuttia / info. Infossa kerrotaan opiskelutekniikasta, opiskelemisesta korkeakoulussa & yliopistossa, sekä eri alojen pääsykoevaatimuksista. Valmennuskeskus järjestää tehtävään erillisen koulutuksen.

Tarjoamme sinulle haasteellista, palkitsevaa ja mielenkiintoista työtä lukiolaisten parissa. Jatko-opintoinfojen vetäminen tarjoaa mahdollisuuden kehittää itseään ja esiintymistaitojaan monipuolisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:n voit lähettää 1.8.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Tiedustelut: 020 728 0357 tai 020 728 0340.

Palkkaus: 60-70 euroa/info

Sijainti: Varsinais-Suomi

Viimeinen hakupäivä: 1.8.2018