Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistoihin ja korkeakouluihin pyrkiville sekä abikursseja ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville. Olemme toimineet alalla vuodesta 1975 lähtien ja järjestämme valmennuskursseja yli 20 eri alalle. Toimistomme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Haemme

TOIMISTOASSISTENTTIA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle maaliskuu 2018 – toukokuu 2018.  

Tehtäviin kuuluvat erilaiset kurssien käytännön järjestelyt, kuten esimerkiksi oppimateriaalien hallinta ja logistiikka, postitus, kokeiden valvonta, kurssipaikkapäivystys sekä asiakasrekisterin ja internetsivujen ylläpito.

Tehtävän hoitaminen edellyttää ahkeruutta, organisointikykyä, joustoa työtehtävien ja työajan suhteen sekä kykyä toimia kiireellisissäkin tilanteissa. Ajokortti on välttämätön.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on lisäksi reipas asenne sekä oma-aloitteinen ote työhön. Myös hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot ovat tarpeen, sillä työskentelet yhteistyössä koko toimiston henkilökunnan kanssa, sekä asiakaspalvelutilanteissa.

Tarjoamme hakijalle monipuolisen työn rennossa ja viihtyisässä työympäristössä. Työn kautta on mahdollisuus saada kattava kokemus keskisuuren koulutusyrityksen erilaisista työtehtävistä.

Palkkaus 12 €/ h.

Lisätietoja ja hakemukset: Hanna Ylönen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p.0207 280 357.

Haku päättyy: 6.2.2018