• Uutinen

Seuraamme viranomaisten tiedotteita koronaviruksesta (COVID-19) sekä ohjeita ja toimenpidesuosituksia liittyen opetuksen järjestämiseen.

Nykyisten suositusten mukaisesti valmistautuminen valintakokeisiin jatkuu toistaiseksi normaalisti ja järjestämme valmennuskurssien opetuksen suunnitellusti. Seuraamme kuitenkin jatkuvasti tilannetta.

Valmennuskeskuksella on olemassa varautumissuunnitelma kurssien järjestämiseksi siinä tapauksessa, että emme voi järjestää lähiopetusta ja harjoituspääsykokeita suunnitellusti.

Tiedotamme asiakkaitamme kursseihin liittyvistä mahdollisista muutoksista välittömästi tekstiviestitse, sähköpostitse sekä Moodlen välityksellä. Päivitämme myös Ajankohtaista-osioon asiakkaillemme lähetetyt tiedotteet.

Pyydämme asiakkaitamme huomioimaan muut kurssilaiset ja olemaan osallistumatta lähiopetukseen, mikäli on lieviäkin hengitystieinfektion oireita. Mikäli on ollut ulkomailla 14 vuorokauden sisällä ennen oireiden alkua tai lähikontaktissa koronavirukseen sairastuneen kanssa 14 vuorokauden sisällä – ei saa osallistua opetukseen tai harjoituskokeeseen.

Lisätietoa täältä

Pyydämme huomioimaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeet yskimiseen sekä noudattamaan kurssipaikalla hyvää käsihygieniaa.

Koronaviruksen leviämistä vastaan parhaiten autat huolehtimalla omasta käsihygieniastasi.

Viranomaisten tiedotteita koronavirukseen liittyen:

https://thl.fi/fi/ajankohtaista

https://valtioneuvosto.fi/ajankohtaista

https://minedu.fi/ajankohtaista

https://www.oph.fi/fi/ajankohtaista