• Uutinen

Aikainen bussi kouluun. Sieltä kotiin syömään, ja sitten bussilla valmennuskurssille. Kurssista kotiin ja yhtäkkiä päivä on ohi – taas kerran vietettynä bussissa.

Kuulostaako tutulta? Valmennuskurssien lähiopetus on usein mahtavaa oppimisen kannalta, mutta aina aikataulu ei salli kurssille tuloa. Jos omaa ajankäyttöä pohtiessa valmennuskurssi tuntuu mahdottomalta, niin eipäs hätää! Meillä on tähän oiva ratkaisu – kotikurssit. Kotikursseilla saat opetusta videomuodossa, missä tahansa oletkaan. Voit myös edetä omassa tahdissasi ja käyttää aikaa juuri sinulle tärkeisiin aiheisiin.

Usein verkossa toteutettu kurssi tarkoittaa käytännössä vain tehtäväpankkia. Kotikursseillamme mahtavinta on juurikin itse opetus! Nämä opetusvideot yhdistettynä tehtäviin takaavat sinulle parhaan mahdollisen opetuksen. Fysiikan luennoille osallistut vaikka pyjama päällä, ja luennot voit kerrata helposti koulumatkalla.

”Videoluennot sopivan mittaisia ja selkeitä, puhe oli todella sujuvaa ja mukavaa kuunneltavaa! Kurssidiat ja esimerkit olivat myös erinomaisia!”

- Oikeustiede kotikurssilainen

Jos sinulla on siis kiireinen aikataulu, asut kurssikaupungeista kaukana, tai muuten vaan viihdyt kotisohvalla, ilmoittaudu heti kotikursseille!

Yliopistoon valmentavat kotikurssit:

Arkkitehtimatematiikka KOTI -kurssi 2020

Kauppatiede KOTI + Kauppisnetti 2020

VAKAVA aineistokoe KOTI -kurssi 2020

Logopedia KOTI 2020

Lääketiede KOTI 2019-2020

Oikeustiede KOTI 2020

Opiskelutekniikka KOTI 2019-2020

Psykologia Valintakoeaineisto KOTI 2020

Sosiaalityön yhteisvalinta KOTI 2020

AMK-kotikurssit:

Liiketalouden ja tietojenkäsittelyn ala KOTI, kevät 2020

Tekniikan ala KOTI, kevät 2020

Sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoala KOTI, kevät 2020

Luonnonvara-ala KOTI, kevät 2020

Humanistinen ala ja kasvatusala KOTI, kevät 2020

Matkailu-, ravitsemis- ja talousala KOTI, kevät 2020

Merenkulun ala KOTI, kevät 2020