• Uutinen

Suomen paras matematiikan opettaja!

Sinä valitset tulevaisuutesi – yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Valmennuskeskus tuottaa valtakunnallisesti valmennuskursseja yliopistoon ja korkeakouluun hakijoille sekä ylioppilaille. Valmennuskeskus on Suomen suurin ylioppilaskoevalmennuksien ja valmennuskurssien järjestäjä. Olemme toimineet alalla vuodesta 1975, ja vuosittain kursseillamme käy yli 7 000 kurssilaista. 

Haemme joukkoomme matematiikan opettajaa kurssipäälliköksi kehittämään, hallinnoimaan ja vetämään matematiikan valmennuskurssejamme ja ylioppilaskoevalmennuksiamme.     

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

  • Soveltuvaa alan tutkintoa tai loppuvaiheeseen edenneitä opintoja
  • Palavaa kiinnostusta matematiikan opettamiseen ja opetuksen kehittämiseen
  • Opetuskokemusta ja kokemusta koulumaailmasta.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä aktiivinen, itsenäinen ja joustava tapa työskennellä.

Työpaikkasi sijaitsee upeissa merellisissä maisemissa Ruoholahdessa. Tarjoamme sinulle laaja-alaisen, vastuullisen ja mielenkiintoisen työn yrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Valmennuskeskuksella vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan.

Työsuhde on vakituinen.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si 10.6. mennessä osoitteeseen: teresa.puurtinen@valmennuskeskus.fi.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta: teresa.puurtinen@valmennuskeskus.fi.