Kauppatieteen helmikuun Online-iltakurssilla 5 paikkaa vapaana!

Matematiikan yo-kertaus – Valmistaudu pitkän ja lyhyen matematiikan yo-kokeeseen abikurssilla!

Miksi matematiikan abikurssille?

Pitkän ja lyhyen matematiikan abikurssiltamme saat säännöllisen tuen matematiikan yo-kirjoituksiin valmistautumiseen. Korkeakoulujen todistusvalinnoissa erityisesti pitkällä matematiikalla on suuri painoarvo, joten hyvään arvosanaan kannattaa panostaa. Abikurssimme avulla valmistaudut sekä pitkän että lyhyen matematiikan yo-kirjoituksiin huolella.

Matematiikan abikurssiemme takana on ammattilaistiimi, joka koostuu kurssipäälliköistämme, opettajistamme ja kurssilaisistamme. Tiiviin yhteistyön avulla pidämme materiaalimme ajantasaisina ja pystymme tarjoamaan parhaiten kurssilaisia palvelevaa opetusta lyhyen ja pitkän matematiikan yo-koetta varten. Kehitämme matematiikan abikurssejamme jatkuvasti asiakkailtamme saadun palautteen perusteella.

Meidän matematiikan abikurssimme auttavat sinua saavuttamaan tavoittelemasi arvosanan, oletpa sitten ensimmäistä kertaa kirjoittava tai matematiikan arvosanaa korottava.

Matematiikan abikurssivalikoimastamme löytyvät kurssit jokaiseen elämäntilanteeseen. Syksyn 2021 ja kevään 2022 matematiikan yo-kirjoituksiin tarjoamme viisi erilaista vaihtoehtoa: 

  1. Abinetti-kurssi on tehtäväpainotteinen itseopiskelukurssi. Se on täydellinen valinta sinulle, mikäli et tarvitse opetusta vaan pärjäät pelkillä harjoitustehtävillä ja teorialla. Sähköisessä oppimisympäristössä pääset tekemään tehtäviä samoilla työkaluilla kuin varsinaisessa pitkän ja lyhyen matematiikan yo-kokeissakin.

  2. Koti-kurssilla saat Abinetin lisäksi laadukkaat opetusvideot, joita voit katsoa niin monta kertaa kuin haluat. Tämä kurssi sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat saada opetusta, mutta et saa aikataulutettua Online-kurssia sopimaan aikatauluusi.

  3. Pitkän matematiikan Intensiivikurssi on valikoimamme laajin pitkän matematiikan kurssi. Kurssi järjestetään Helsingissä. Tällä kurssilla saat Abinetin ja Koti-kurssin opetusvideoiden lisäksi jopa 64 oppituntia luokkaopetusta ja laskuharjoituksia Helsingissä. Kolmen viikon tehokurssi sopii kaikille keväällä 2022 pitkän matematiikan kirjoittaville.

  4. Lyhyen matematiikan lähiopetuskurssi järjestetään Helsingissä keväällä. Abinetin ja Koti-kurssin opetusvideoiden lisäksi saat jopa 40 oppituntia luokkaopetusta ja laskuharjoituksia Helsingissä. 

  5. Online-kurssi vastaa sisällöltään Helsingin lähiopetuskursseja. Erona vain on, että opetus järjestetään etänä verkon kautta ja oppitunteja on hieman vähemmän. Liveopetuksen aikana voit esittää opettajalle kysymyksiä ja saat henkilökohtaista apua tehtävien tekoon.

Tutustu Abinetin mahtaviin ominaisuuksiin! 

Matematiikan abikursseillamme saat

 • Parasta opetusta: Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”. Opettajamme ovat oman alansa ammattilaisia ja he tietävät, millä laajuudella ja tarkkuudella lukiokurssien asiat pitää matematiikan ylioppilaskokeessa hallita.

 • Ylivoimaisesti laadukkaimmat materiaalit: Seuraamme jatkuvasti, miten ylioppilaskokeet muuttuvat ja kehittyvät, jotta voimme tarjota sinulle ajantasaisimmat materiaalit kirjoituksiin valmistautumiseen. Kurssimateriaalimme sisältää sähköisen oppimisympäristön, opetusvideot, runsaasti erilaisia harjoitustehtäviä, valmistautumisohjeita sekä harjoituskokeita, joilla voit testata osaamisesi.

 • Aikataulun: Abikurssillamme aikataulu syntyy automaattisesti opettajamme opastuksella. Kurssin opetus rytmittää itsenäistä lukemistasi ja opetusaikataulua seuraamalla tulet kerranneeksi kaikki lukiokurssin asiat loogisessa järjestyksessä.

 • Motivaation: Kaikki varmasti tietävät, miten vaikeaa lukeminen on aloittaa ja miten vaikeaa on jaksaa vielä viimeisetkin viikot. Kursseillamme näet sähköisen oppimisympäristön tavoitekäyrältä reaaliaikaisesti, miten etenet tavoitteesi saavuttamisessa. Motivaatiotasi lisää myös mahdollisuus seurata edistymistäsi muihin kurssilaisiimme. Lisäksi muut kurssin opiskelijat toimivat merkittävänä vertaistukena ja mahdollistavat tehtävien ratkomisen yhdessä. Kurssilla et jää yksin!

 

Kurssilaisemme kertovat matematiikan abikursseista

"Todella innostava ja pätevä opettaja. Hän opetti selkeästi ja havainnollisti asiat siten, että niiden perusta oli helppo ymmärtää. Kaikin puolin hyvä opetus!"

"Ymmärsin paljon asioita tämän kurssin ansiosta!!"

"Materiaali oli hyvä. Tehtäviä oli riittävästi ja teoria oli kokonaisvaltainen."

"Esimerkit käytiin selkeästi ja niitä käytiin tarpeeksi."

 

Onnistu matematiikan yo-kokeessa! Ilmoittaudu abikurssillemme

 

Ota yhteyttä

Veera Rosama
Valmennusjohtaja, FM
Vastuualueet: Matematiikka, diplomi-insinöörikoulutus
veera.rosama@valmennuskeskus.fi