Abi pitkä matematiikka Koti 2021-2022

Kotikurssi sopii sinulle, joka haluat opiskella itsenäisesti omaan tahtiisi kattavan tehtävämateriaalin ja laadukkaiden opetusvideoiden avulla. Kurssille voit osallistua mistä päin Suomea tahansa ja tehtäviä voit tehdä juuri silloin kuin haluat.

Abi pitkä matematiikka Koti 2021-2022

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
28 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
95
Frendi- ale
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

Kotikurssilla harjoittelet pitkän matematiikan ylioppilaskirjoituksiin itsenäisesti tehtävien ja opetusvideoiden avulla. Tehtäviä harjoittelet sähköisessä oppimisympäristössä, Abinetissä, jossa pääset harjoittelemaan tehtäviin vastaamista samoilla työkaluilla kuin virallisessa Abitti-kokeessakin. Lisäksi saat käyttöösi ammattitaitoisten opettajien tekemät opetusvideot, joiden avulla ymmärrät lukiokirjojen vaikeimmatkin asiat ja saat selkeän kokonaiskuvan lukion pitkän matematiikan kurssien sisällöistä. 

Kurssin avulla saavutat itsellesi vankan laskurutiinin ja hyvän itsevarmuuden ylioppilaskirjoitusten vaikeisiin ja laajoihin tehtäviin. 

Kurssin materiaalit saat käyttöösi viimeistään 1.5.2021 ja harjoittelua voit jatkaa aina kevään 2022 kirjoituksiin saakka.

Kurssin sisältö

  • 28 oppituntia opetusvideoita
  • sähköinen oppimisympäristö, Abinetti
  • lähes 600 tehtävää
  • vanhat yo-kokeet vuodesta 2014 alkaen
  • laadukkaat, vaiheittaiset mallivastaukset jokaiseen tehtävään
  • teoriatiivistelmä

Hinta: 95 euroa. Varausmaksun osuus kurssimaksusta 79 euroa. Tarkemmat maksutiedot.

Laajuus: 28 oppituntia (á 45 min.)