Abinetti pitkä matematiikka 2021-2022

Pitkän matematiikan Abinetti on täydellinen kurssi sinulle, joka haluat opiskella tehtäviä tekemällä. Harjoittelet tehtäviin vastaamista samoilla työkaluilla kuin Abitti-kokeessa ja kertaat teorian kätevästi oppimisalustan teoriatiivistelmästä.

Abinetti pitkä matematiikka 2021-2022

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
alkaa
päättyy
kurssin hinta
25
Frendi- ale
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

Tällä kurssilla saat käyttöösi sähköisen oppimisympäristön, Abinetin, jossa on runsaasti eritasoisia harjoitustehtäviä pitkän matematiikan yo-kokeeseen. Tehtäviä voit tehdä juuri silloin kuin itse haluat ja oikean vastauksen näet heti tehtävän tehtyäsi. Abinetti ohjaa sinut myös kertaamaan ne tehtävät uudelleen, joita et edellisellä kerralla saanut oikein. 

Kurssimme takaa sinulle selkeän kokonaiskuvan lukion pitkän matematiikan kursseista sekä vankan laskurutiinin. Laadukkaiden tehtävien ja ongelmakeskeisen lähestymistavan avulla kehität omia tiedollisia ja taidollisia valmiuksiasi. Samalla kehität myös omaa itsevarmuuttasi, jota tarvitaan vaativien tehtävien ratkaisemisessa ja lopulta itse ylioppilaskirjoituksissa.

Abinetissä

  1. harjoittelet tehtäviin vastaamista sähköisesti samoilla työkaluilla kuin virallisessa Abitti-kokeessakin,
  2. kertaat tehtäviin liittyvän teorian nopeasti teoriaosiosta,
  3. voit kysyä apua tehtävien tekoon opettajalta,
  4. seuraat omaa edistymistäsi tavoitekäyrältä ja
  5. halutessasi näet myös, miten muut kirjoituksiin valmistautuvat ovat menestyneet tehtävien teossa.

Abinetti on käytössäsi kaksissa yo-kirjoituksissa. Oppimisympäristön saat käyttöösi viimeistään 1.5.2021 ja harjoittelua voit jatkaa aina kevään 2022 kirjoituksiin saakka. Huomaa, että pääset kirjautumaan Abinettiin ainoastaan Moodlesta löytyvän linkin kautta. Moodle-tunnuksesi saat ilmoittautumisesi yhteydessä.

Kurssin sisältö

  • lähes 600 tehtävää
  • vanhat yo-kokeet vuodesta 2014 alkaen
  • teoriatiivistelmä
  • laadukkaat, vaiheittaiset mallivastaukset jokaiseen tehtävään

Hinta: 25 euroa. Tarkemmat maksutiedot.