Matematiikan abikursseillamme kertaat koko lukion oppimäärän sekä paneudut syvällisesti vaikeiksi kokemiisi aihepiireihin. Kurssilla keskityt teorian lisäksi vastaustekniikkaan ja laskurutiinisi parantamiseen. Harjoitustehtävien avulla kehität tiedollisia ja taidollisia valmiuksiasi, ja niiden pääpaino on vanhoissa ylioppilastehtävissä. Samalla kehittyy myös itsevarmuutesi, jota tarvitset vaativien tehtävien ratkaisussa ja lopulta itse koetilanteessa.

Ainoana kurssijärjestäjänä kaikkiin Abi kursseihimme kuuluu ainekohtaiset Abi KOTI opetusvideot (20-28 oppituntia), joita voit katsoa rajoituksetta oman kurssisi ohessa. Tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kerrata asioita ja katsoa vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta useaan kertaan. Videot saat käyttöösi heti ilmoittauduttuasi, joten voit aloittaa valmistautumisen heti, kun sinulle sopii!

Kurssin päätteeksi pidetään simuloitu ylioppilaskoe, joka korjataan ja palautetaan pisteytettynä. Koe tarjoaa erinomaisen tilaisuuden harjoitella koetilannetta ja testata osaamistasi.

Katso alla olevasta listasta kurssitarjonta ja tarkemmat kurssitiedot.

Kurssit