Haetko korkeakouluun? 12 maksutonta webinaaria eri aloille hakemisesta ja tehokkaasta opiskelusta!

Kemian abikurssi - Valmistaudu kemian yo-kokeeseen!

Miksi kemian abikurssille?

Kemian abikurssiemme avulla onnistut! Valmistaudu kemian yo-kokeeseen kemian abikurssimme avulla. Pitkä kokemuksemme ja vankka osaamisemme näkyy kursseillamme. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen kemian abikurssikokemuksen, jonka avulla saat selkeän kokonaiskuvan kemiasta, hahmotat laajatkin kokonaisuudet ja vahvistat laskurutiiniasi.

Teemme tiivistä yhteistyötä kurssilaistemme, opettajiemme ja kurssipäälliköidemme kesken, jotta voimme varmistaa sinulle ajantasaisimmat kurssimateriaalit ja laadukkaimman opetuksen. Kemian abikurssimme jälkeen voit marssia kemian yo-kokeeseen luottavaisin ja osaavin mielin.

Pyrimme tarjoamaan jokaiselle lukiolaiselle ja kemian ylioppilasarvosanan korottajalle mahdollisuuden saavuttaa tavoittelemansa arvosana kemian yo-kokeesta.

Abikurssivalikoimastamme löytyvät kurssit jokaiseen elämäntilanteeseen. Kevään 2022 kemian yo-kirjoituksiin tarjoamme kolmea erilaista kemian abikurssia:

  1. Abinetti kemia -kurssi on tehtäväpainotteinen itseopiskelukurssi. Se on täydellinen valinta sinulle, mikäli et tarvitse opetusta vaan pärjäät pelkillä harjoitustehtävillä ja teorialla. Pääset tekemään tehtäviä samoilla työkaluilla kuin varsinaisessa kemian yo-kokeessakin.

  2. Abi kemia Koti -kurssilla saat Abinetin lisäksi laadukkaat opetusvideot, joita voit katsoa niin monta kertaa kuin haluat. Tämä kurssi sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat saada opetusta, mutta et saa aikataulutettua Online-kurssia sopimaan aikatauluusi.

  3. Abi kemia Online -kurssi on tarjoamistamme kemian abikursseista laajin. Tällä kurssilla saat Abinetin ja Koti-kurssin opetusvideoiden lisäksi aikataulutettua liveopetusta. Liveopetuksen aikana voit esittää opettajalle kysymyksiä ja saat henkilökohtaista apua tehtävien tekoon. Suosittelemme tätä kemian abikurssia kaikille, jotka tähtäävät lukion jälkeen lääketieteellisille aloille tai muuten tavoittelevat kemian yo-kokeesta arvosanaa L tai E.

Tutustu Abinetin mahtaviin ominaisuuksiin! 

Kemian abikursseillamme saat

  • Parasta opetusta: Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”. Opettajamme ovat oman alansa ammattilaisia ja he tietävät, millä laajuudella ja tarkkuudella lukiokurssien asiat pitää kemian ylioppilaskokeessa hallita.

  • Ylivoimaisesti laadukkaimmat materiaalit: Seuraamme jatkuvasti, miten ylioppilaskokeet muuttuvat ja kehittyvät, jotta voimme tarjota sinulle ajantasaisimmat materiaalit kirjoituksiin valmistautumiseen. Kurssimateriaalimme sisältää sähköisen oppimisympäristön, opetusvideot, runsaasti erilaisia harjoitustehtäviä, valmistautumisohjeita sekä harjoituskokeita, joilla voit testata osaamisesi.

  • Aikataulun: Online-kurssillamme aikataulu syntyy automaattisesti opettajamme opastuksella. Kurssin opetus rytmittää itsenäistä lukemistasi ja opetusaikataulua seuraamalla tulet kerranneeksi kaikki lukiokurssin asiat loogisessa järjestyksessä.

  • Motivaation: Kaikki varmasti tietävät, miten vaikeaa lukeminen on aloittaa ja miten vaikeaa on jaksaa vielä viimeisetkin viikot. Kursseillamme näet sähköisen oppimisympäristön tavoitekäyrältä reaaliaikaisesti, miten etenet tavoitteesi saavuttamisessa. Motivaatiotasi lisää myös mahdollisuus seurata edistymistäsi muihin kurssilaisiimme. Lisäksi muut kurssin opiskelijat toimivat merkittävänä vertaistukena ja mahdollistavat tehtävien ratkomisen yhdessä. Kurssilla et jää yksin!

 

Kurssilaisemme kertovat kemian abikursseista

"Kurssi oli kokonaisuudessaan todella hyvä. Sai hyvät materiaalit, joiden pohjalta oli helppo oppia vaikeimpiakin
asioita."

"Kurssin tahti oli hyvä, ei ehtinyt keskittyminen loppua, kun mentiin tarpeeksi nopeasti eteenpäin, mutta ehti silti
ymmärtää asiat."

"Kurssimateriaalia on sopivan paljon, mutta ei liikaa ja se on käsittelee kattavasti aihealueen."

"Kiitos kurssista, mukavaa opiskella, kun luokka ja opettaja kaikki motivoituneita."

 

Onnistu kemian yo-kokeessa! Ilmoittaudu abikurssillemme

 

Ota yhteyttä

Veera Rosama
Valmennusjohtaja, FM
Vastuualueet: Matematiikka, diplomi-insinöörikoulutus
veera.rosama@valmennuskeskus.fi