Abi kemia Koti 2021-2022

Opiskele kemiaa kotonasi! Opetusvideoiden ja monipuolisten tehtävien avulla voit harjoitella juuri itsellesi vaikeimpia asioita silloin kuin haluat. Kotikurssi on ratkaisu erityisesti sinulle, jolla on vaikeuksia sovittaa kurssiaikataulu omiin menoihisi.

Abi kemia Koti 2021-2022

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
24 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
95
Frendi- ale
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

Kotikurssilla harjoittelet kemian ylioppilaskirjoituksiin itsenäisesti tehtävien ja opetusvideoiden avulla. Tehtäviä harjoittelet sähköisessä oppimisympäristössä, Abinetissä, jossa pääset harjoittelemaan tehtäviin vastaamista samoilla työkaluilla kuin virallisessa Abitti-kokeessakin. Lisäksi saat käyttöösi ammattitaitoisten opettajien tekemät opetusvideot, joiden avulla ymmärrät lukiokirjojen vaikeimmatkin asiat ja saat selkeän kokonaiskuvan lukion kemiasta. 

Kurssin avulla saavutat itsellesi vankan laskurutiinin ja hyvän itsevarmuuden ylioppilaskirjoitusten vaikeisiin ja laajoihin tehtäviin. 

Kurssin materiaalit saat käyttöösi viimeistään 1.5.2021 ja harjoittelua voit jatkaa aina kevään 2022 kirjoituksiin saakka. 

Kurssin sisältö

  • yli 400 tehtävää
  • laadukkaat, vaiheittaiset mallivastaukset jokaiseen tehtävään
  • teoriatiivistelmä
  • 24 oppituntia opetusvideoita
  • sähköinen oppimisympäristö, Abinetti

Hinta: 95 euroa. Varausmaksun osuus kurssimaksusta 79 euroa. Tarkemmat maksutiedot.

Laajuus: 24 oppituntia (á 45 min.)