Kauppatieteen helmikuun Online-iltakurssilla 5 paikkaa vapaana!

Fysiikan abikurssi - Ilmoittaudu fysiikan kertaukseen!

Miksi fysiikan abikurssille?

Fysiikan abikurssiemme avulla onnistut! Ilmoittaudu fysiikan kertaukseen ja pärjäät fysiikan yo-kokeessa. Pitkä kokemuksemme ja vankka osaamisemme näkyy kursseillamme. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen kurssikokemuksen, jonka avulla vahvistat laskurutiiniasi, hahmotat laajatkin kokonaisuudet ja ymmärrät fysiikan lainalaisuudet laskutehtävien takana.

Teemme tiivistä yhteistyötä kurssilaistemme, opettajiemme ja kurssipäälliköidemme kesken, jotta voimme varmistaa sinulle ajantasaisimmat kurssimateriaalit ja laadukkaimman opetuksen. Fysiikan abikurssimme jälkeen voit marssia fysiikan yo-kokeeseen luottavaisin ja osaavin mielin.

Pyrimme tarjoamaan jokaiselle lukiolaiselle ja fysiikan ylioppilasarvosanan korottajalle mahdollisuuden saavuttaa tavoittelemansa arvosana fysiikan ylioppilaskokeesta. 

Abikurssivalikoimastamme löytyvät kurssit jokaiseen elämäntilanteeseen. Kevään 2022 fysiikan kirjoituksiin tarjoamme neljää erilaista fysiikan abikurssia:

  1. Abinetti fysiikka -kurssi on tehtäväpainotteinen itseopiskelukurssi. Se on täydellinen valinta sinulle, mikäli et tarvitse opetusta vaan pärjäät pelkillä harjoitustehtävillä ja teorialla. Pääset tekemään tehtäviä samoilla työkaluilla kuin varsinaisessa fysiikan yo-kokeessakin.

  2. Abi fysiikka Koti -kurssilla saat Abinetin lisäksi laadukkaat opetusvideot, joita voit katsoa niin monta kertaa kuin haluat. Tämä fysiikan abikurssi sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat saada opetusta, mutta et saa aikataulutettua Online-kurssia sopimaan aikatauluusi.

  3. Abi fysiikka Helsinki -kurssi on tarjoamistamme fysiikan abikursseista laajin. Kurssi järjestetään lähiopetuksena keväällä Helsingissä. Tällä kurssilla saat Abinetin ja opetusvideoiden lisäksi laadukasta lähiopetusta Helsingissä. Suosittelemme tätä kurssia kaikille, jotka tähtäävät lukion jälkeen lääketieteellisille aloille tai muuten tavoittelevat fysiikan yo-kokeesta arvosanaa L tai E.

  4. Abi fysiikka Online -kurssi vastaa Helsingin lähiopetuskurssiamme. Erona vain on, että opetus järjestetään etänä verkon kautta. Liveopetuksen aikana voit esittää opettajalle kysymyksiä ja saat henkilökohtaista apua tehtävien tekoon. Samoin kuin Helsingin kurssia, suosittelemme tätä kurssia kaikille, jotka tavoittelevat fysiikan yo-kokeesta arvosanaa L tai E, mutta eivät pysty osallistumaan Helsingin lähiopetukseen.

Tutustu Abinetin mahtaviin ominaisuuksiin! 

Fysiikan abikursseillamme saat

  • Parasta opetusta: Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”. Opettajamme ovat oman alansa ammattilaisia ja he tietävät, millä laajuudella ja tarkkuudella lukiokurssien asiat pitää fysiikan ylioppilaskokeessa hallita.

  • Ylivoimaisesti laadukkaimmat materiaalit: Seuraamme jatkuvasti, miten fysiikan ylioppilaskokeet muuttuvat ja kehittyvät, jotta voimme tarjota sinulle ajantasaisimmat materiaalit kirjoituksiin valmistautumiseen. Kurssimateriaalimme sisältää sähköisen oppimisympäristön, opetusvideot, runsaasti erilaisia harjoitustehtäviä, valmistautumisohjeita sekä harjoituskokeita, joilla voit testata osaamisesi.

  • Aikataulun: Online-kurssillamme aikataulu syntyy automaattisesti opettajamme opastuksella. Kurssin opetus rytmittää itsenäistä lukemistasi ja opetusaikataulua seuraamalla tulet kerranneeksi kaikki lukiokurssin asiat loogisessa järjestyksessä.

  • Motivaation: Kaikki varmasti tietävät, miten vaikeaa lukeminen on aloittaa ja miten vaikeaa on jaksaa vielä viimeisetkin viikot. Kursseillamme näet sähköisen oppimisympäristön tavoitekäyrältä reaaliaikaisesti, miten etenet tavoitteesi saavuttamisessa. Motivaatiotasi lisää myös mahdollisuus seurata edistymistäsi muihin kurssilaisiimme. Lisäksi muut kurssin opiskelijat toimivat merkittävänä vertaistukena ja mahdollistavat tehtävien ratkomisen yhdessä. Kurssilla et jää yksin!

 

Kurssilaisemme kertovat fysiikan abikursseista

"Opettaja on asiantunteva ja paljon kokemusta. Opetus etenee hyvää vauhtia ja opettaja esittää sopivasti kysymyksiä aina välillä."

"Opettaja selitti hyvin ja selvästi, sekä antoi vinkkejä lukemiseen ja jatko-opintoihin yms."

"Abinetti vaikuttaa toimivan hyvin ja käyttö on tuntunut helpolta. Tehtäviä on paljon ja monipuolisesti."

"Tuli motivaatiota ihan eri tavalla fysiikan opiskeluun."

 

Onnistu fysiikan yo-kokeessa! Ilmoittaudu abikurssillemme

 

Ota yhteyttä

Veera Rosama
Valmennusjohtaja, FM
Vastuualueet: Matematiikka, diplomi-insinöörikoulutus
veera.rosama@valmennuskeskus.fi