Haetko korkeakouluun? 12 maksutonta webinaaria eri aloille hakemisesta ja tehokkaasta opiskelusta!

Englannin ja ruotsin abikurssit – Ilmoittaudu!

Miksi englannin ja ruotsin kielten abikurssille?

A-englannin ja B-ruotsin abikurssiemme avulla onnistut. Kertaa ruotsin ja englannin yo-koetta varten kanssamme. Pitkä kokemuksemme ja vankka osaamisemme näkyy ruotsin ja englannin kielen abikursseillamme. Kurssin avulla saat hyvät valmiudet englannin ja ruotsin ylioppilaskoetta ja kirjoituksia varten.

Pyrimme tarjoamaan jokaiselle lukiolaiselle ja englannin tai ruotsin ylioppilasarvosanojen korottajalle mahdollisuuden saavuttaa tavoittelemansa arvosanat kielten yo-kokeista.

Abikurssivalikoimastamme löytyvät kurssit jokaiseen elämäntilanteeseen. Kaudella 2021-2022 tarjoamme kahta erilaista abikurssia sekä ruotsin että englannin yo-kokeisiin:

  1. Abinetti-kurssi on tehtäväpainotteinen itseopiskelukurssi. Se on täydellinen valinta sinulle, mikäli et tarvitse opetusta vaan pärjäät pelkillä harjoitustehtävillä ja teorialla.

  2. Koti-kurssilla saat Abinetin lisäksi opetusvideot, joita voit katsoa niin monta kertaa kuin haluat. Tämä kurssi sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat, että opettaja selittää asiat yksinkertaisesti sinulle ja auttaa vaikeimpien tehtävien ratkomisessa. 

Kurssilaisemme kertovat englannin ja ruotsin abikursseista

”Opettaja kävi asiat hyvin perusteellisesti läpi ja kysyi ennen uuteen aiheeseen siirtymistä aina, että oliko vielä kysymyksiä tästä ja jos jollain oli, vastasi opettaja asiantuntevasti. Opettaja myös esitti materiaalit tavalla, joka on helppo ymmärtää ja sisäistää, käyttäen hyvin esimerkkejä.”

”Riittävän paljon materiaalia, jossa on riittävästi opiskeltavaa. Iso plussa!”

”Kiitoksia kurssista! Mainio opettaja :)”

”Tarpeeksi paljon tehtäviä sekä selkeästi rakennettu kokonaisuus.”

Onnistu A-englannin ja B-ruotsin ylioppilaskokeissa! Ilmoittaudu abikurssillemme

 

Ota yhteyttä

Tytti Luuri
Valmennusjohtaja, KM
Puhelin: 020 7280 363
Vastuualueet: oikeustiede, logopedia, valtiotieteet, kielten abikurssit, opinto-ohjaajien palvelut, stipendit, laskutus, asiakaspalvelu
tytti.luuri@valmennuskeskus.fi