Abinetti B-ruotsi 2021-2022

Koetko oppivasi parhaiten tehtäviä tekemällä etkä juurikaan kaipaa opettajien luentoja? Abinetti on ratkaisu sinulle. Tehtäväkurssilla harjoittelet ruotsin yo-kokeeseen itsenäisesti silloin kuin haluat.

Abinetti B-ruotsi 2021-2022

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
alkaa
päättyy
kurssin hinta
25
Frendi- ale
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

Hio englannin kirjoitelma-, luetun ja kuullun ymmärtämistaitosi huippuunsa tehtäviä tekemällä. Lisäksi saat monipuolisen kielioppimateriaalin käyttöösi. Kuullun ymmärtämistä harjoittelet kuuntelemalla äänitteitä ja vastaamalla niiden pohjalta kysymyksiin.

Tällä kurssilla opiskelet täysin itsenäisesti juuri silloin kuin haluat. Tehtäviä on paljon ja niiden avulla kertaat tehokkaasti koko lukion B-ruotsin keskeisimmät ja tärkeimmät asiat. 

Kurssin sisältö

  • 11 kpl kuullun ymmärtämisen harjoituksia vastauksineen, tekstit aukikirjoitettuina
  • 5 laajaa luetun ymmärtämisen tehtävää vastauksineen
  • kielioppiharjoituksia vastauksineen 
  • keskeiset kielioppirakenteet koottuna 

Abinetti on käytössäsi kaksissa yo-kirjoituksissa. Kurssin materiaalin saat käyttöösi viimeistään 1.5. ja materiaalit ovat käytössäsi kevään 2022 kirjoituksiin saakka.

Hinta: 25 euroa. Tarkemmat maksutiedot. 

Materiaalit löytyvät Moodlen oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi heti ilmoittautumisen jälkeen. Tunnukset aktivoituvat käyttöön viimeistään 1.5.