Abi B-ruotsi Koti 2021-2022

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
19 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
95
Frendi- ale Opetus- video
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssi sisältää opetusvideon.

ilmoittaudu tästä

Kertaa kaikki B-ruotsin osa-alueet yhdellä paketilla: kuullun ymmärtäminen, luetun ymmärtäminen, sanasto ja rakenteet sekä kirjallinen tuottaminen.  

Tällä kurssilla saat ammattitaitoisen opettajan kuvaamat opetusvideot, joita voit katsoa milloin haluat. Lisäksi teet kuullun ymmärtämisen harjoituksia, kirjoitelmia sekä luetun ymmärtämiseen ja sanastoihin liittyviä tehtäviä. Monipuolisen kurssimateriaalin avulla ymmärrät, millaista osaamista ylioppilaskokeessa edellytetään ja tiedät, mitä osa-alueita juuri sinun tulee parantaa saavuttaaksesi tavoittelemasi arvosanan kirjoituksista. 

Kurssin materiaalin ja opetusvideot saat käyttöösi heti ilmoittautumisen jälkeen ja materiaalit ovat käytössäsi kevään 2022 kirjoituksiin saakka.

Kurssin sisältö

  • 19 oppituntia video-opetusta ruotsin kieliopista ja siihen liittyvistä harjoitteista
  • 11 kpl kuullun ymmärtämisen harjoituksia vastauksineen, tekstit aukikirjoitettuina
  • 4 palautettavaa yo-tyyppistä kirjoitelmaa, jotka opettaja arvioi
  • 5 laajaa luetun ymmärtämisen tehtävää vastauksineen
  • sanasto- ja rakenneharjoituksia vastauksineen

Abinetti on käytössäsi kaksissa yo-kirjoituksissa. Kurssin materiaalin saat käyttöösi 1.5. alkaen ja materiaalit ovat käytössäsi kevään 2022 kirjoituksiin saakka.

Hinta: 95 euroa. Tarkemmat maksutiedot

Videot ja harjoitteet löytyvät Moodlen oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi heti ilmoittautumisen jälkeen. Tunnukset aktivoituvat käyttöön viimeistään 1.5.