Abinetti A-englanti 2021-2022

Koetko oppivasi parhaiten tehtäviä tekemällä etkä juurikaan kaipaa opettajien luentoja? Abinetti on ratkaisu sinulle. Tehtäväkurssilla harjoittelet englannin yo-kokeeseen itsenäisesti silloin kuin haluat.

Abinetti A-englanti 2021-2022

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
alkaa
päättyy
kurssin hinta
25
Frendi- ale
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

Hio englannin luetun ja kuullun ymmärtämistaitosi huippuunsa tehtäviä tekemällä. Lisäksi saat monipuolisen kielioppimateriaalin käyttöösi. Kuullun ymmärtämistä harjoittelet kuuntelemalla äänitteitä ja vastaamalla niiden pohjalta kysymyksiin. 

Tällä kurssilla opiskelet täysin itsenäisesti juuri silloin kuin haluat. Tehtäviä on paljon ja niiden avulla kertaat tehokkaasti koko lukion A-englannin keskeisimmät ja tärkeimmät asiat. 

Huom! Kurssimateriaalia päivitetään kesän aikana. Mikäli ilmoittaudut nyt, saat käyttöösi aiemman kauden kurssimateriaalin ennen uuden materiaalin päivitystä.

Kurssin sisältö

  • 9 kpl kuullun ymmärtämisen harjoituksia vastauksineen, tekstit aukikirjoitettuina
  • luetun ymmärtämisen tehtäviä vastauksineen
  • sanasto- ja rakenneharjoituksia vastauksineen

Abinetti on käytössäsi kaksissa yo-kirjoituksissa. Kurssimateriaalit ovat käytössäsi kevään 2022 kirjoituksiin saakka.

Hinta: 25 euroa. Tarkemmat maksutiedot

Kurssimateriaalit löytyvät Moodlen oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi heti ilmoittautumisen jälkeen.