Kauppatieteen helmikuun Online-iltakurssilla 5 paikkaa vapaana!

Miksi biologian abikurssille? Treenaa biologian yo-kirjoituksia varten!

Miksi biologian abikurssille? Treenaa biologian yo-kirjoituksia varten!

Biologian abikurssimme on suunniteltu vankalla kokemuksella. Opettajiemme, kurssipäälliköidemme ja kurssilaistemme yhteistyöllä kykenemme tarjoamaan sinulle ainutlaatuisen kurssikokemuksen ja tasokkaat abitreenit biologiaa varten. Kurssimme edetessä huomaat, kuinka tiedolliset ja taidolliset valmiutesi paranevat ja itsevarmuutesi kasvaa. Kurssimme jälkeen voit marssia biologian yo-kokeeseen luottavaisin mielin.

Pyrimme tarjoamaan jokaiselle lukiolaiselle ja biologian ylioppilasarvosanan korottajalle mahdollisuuden saavuttaa tavoittelemansa arvosana biologian yo-kokeesta.

Abikurssivalikoimastamme löytyvät biologian abikurssit jokaiseen elämäntilanteeseen. Syksyn 2021 kirjoituksiin tarjoamme kolmea erilaista biologian abikurssia:

  1. Abinetti biologia -kurssi on tehtäväpainotteinen itseopiskelukurssi biologian yo-koetta varten. Se on täydellinen valinta sinulle, mikäli et tarvitse opetusta vaan pärjäät pelkillä harjoitustehtävillä ja teorialla.

  2. Abi biologia Koti -kurssilla saat Abinetin lisäksi laadukkaat opetusvideot, joita voit katsoa niin monta kertaa kuin haluat. Tämä kurssi sopii erinomaisesti sinulle, mikäli haluat saada opetusta, mutta et saa aikataulutettua Online-kurssia sopimaan aikatauluusi.

  3. Abi biologia Online -kurssi on tarjoamistamme biologian abikursseista laajin. Tällä kurssilla saat Abinetin ja Koti-kurssin opetusvideoiden lisäksi aikataulutettua liveopetusta. Liveopetuksen aikana voit esittää opettajalle kysymyksiä ja saat henkilökohtaista apua tehtävien tekoon. Suosittelemme tätä kurssia kaikille, jotka tähtäävät lukion jälkeen lääketieteellisille aloille tai muuten tavoittelevat biologian yo-kokeesta arvosanaa L tai E.

Tutustu Abinetin mahtaviin ominaisuuksiin! 

Biologian abikursseillamme saat

  • Parasta opetusta: Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”. Opettajamme ovat oman alansa ammattilaisia ja he tietävät, millä laajuudella ja tarkkuudella lukiokurssien asiat pitää biologian yo-kokeessa hallita.

  • Ylivoimaisesti laadukkaimmat materiaalit: Seuraamme jatkuvasti, miten biologian ylioppilaskokeet muuttuvat ja kehittyvät, jotta voimme tarjota sinulle ajantasaisimmat materiaalit kirjoituksiin valmistautumiseen. Kurssimateriaalimme sisältää sähköisen oppimisympäristön, opetusvideot, runsaasti erilaisia harjoitustehtäviä, valmistautumisohjeita sekä harjoituskokeita, joilla voit testata osaamisesi.

  • Aikataulun: Online-kurssillamme aikataulu syntyy automaattisesti opettajamme opastuksella. Kurssin opetus rytmittää itsenäistä lukemistasi ja opetusaikataulua seuraamalla tulet kerranneeksi kaikki lukiokurssin asiat loogisessa järjestyksessä.

  • Motivaation: Kaikki varmasti tietävät, miten vaikeaa lukeminen on aloittaa ja miten vaikeaa on jaksaa vielä viimeisetkin viikot. Kursseillamme näet sähköisen oppimisympäristön tavoitekäyrältä reaaliaikaisesti, miten etenet tavoitteesi saavuttamisessa. Motivaatiotasi lisää myös mahdollisuus seurata edistymistäsi muihin kurssilaisiimme. Lisäksi muut kurssin opiskelijat toimivat merkittävänä vertaistukena ja mahdollistavat tehtävien ratkomisen yhdessä. Kurssilla et jää yksin!

 

Katso, mitä biologian abikurssilaisemme kertovat

”Opettajalla oli kuuluva ääni ja asiantuntevuus. Opetustapa innosti oppimaan.”

”Hyvä ja selkeä materiaali, mistä voi nopeasti tarkistaa tärkeimmät asiat.”

”Asiat kerrattiin perusteellisesti, mikä paransi osaamista perusasioista lähtien.”

"Paras ope abibilsan kurssilla!"

 

Onnistu biologian yo-kokeessa! Ilmoittaudu abikurssillemme

 

Ota yhteyttä

Sami Puurtinen
Valmennusjohtaja, FM
Puhelin: 020 7280 356
Vastuualueet: lääketiede, farmasia, biologia, maantiede, abikurssit (matematiikka, biologia, fysiikka, kemia)
sami.puurtinen@valmennuskeskus.fi