Abi biologia Koti 2021-2022

Kotikurssi sopii sinulle, joka haluat opiskella itsenäisesti omaan tahtiisi kattavan tehtävämateriaalin ja laadukkaiden opetusvideoiden avulla. Kurssille voit osallistua mistä päin Suomea tahansa ja tehtäviä voit tehdä juuri silloin kuin haluat.

Abi biologia Koti 2021-2022

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
24 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
95
Frendi- ale Opetus- video
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssi sisältää opetusvideon.

ilmoittaudu tästä

Kotikurssilla harjoittelet biologian ylioppilaskirjoituksiin itsenäisesti tehtävien ja opetusvideoiden avulla. Tehtäviä harjoittelet sähköisessä oppimisympäristössä, Abinetissä. Tehtävien harjoittelun lisäksi saat käyttöösi ammattitaitoisten opettajien tekemät opetusvideot, joiden avulla ymmärrät lukiokirjojen vaikeimmatkin asiat ja saat selkeän kokonaiskuvan lukion biologiasta.

Kurssi on käytössäsi kaksissa yo-kirjoituksiin. Oppimisympäristön saat käyttöösi viimeistään 1.5.2021 ja harjoittelua voit jatkaa aina kevään 2022 kirjoituksiin saakka. Huomaa, että pääset kirjautumaan Abinettiin ainoastaan Moodlesta löytyvän linkin kautta. Moodle-tunnuksesi saat ilmoittautumisesi yhteydessä.

Kurssin sisältö

  • yli 400 tehtävää
  • laadukkaat, vaiheittaiset mallivastaukset jokaiseen tehtävään
  • teoriatiivistelmä
  • 24 oppituntia opetusvideoita
  • sähköinen oppimisympäristö, Abinetti

Hinta: 95 euroa. Tarkemmat maksutiedot.

Laajuus: 24 oppituntia (á 45 min.)