Abinetti äidinkieli 2021-2022

Abinetti kurssilla harjoittelet äidinkielen luku- ja kirjoitustaidon yo-kokeeseen. Kurssilla teet 10 yo-tasoista tehtävää, joista saat opettajan arvioinnin, kommentit ja pisteytyksen.

Abinetti äidinkieli 2021-2022

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
10 tehtävää
alkaa
päättyy
kurssin hinta
190
Frendi- ale
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

Tällä kurssilla teet kahdeksan yo-tasoista lukutaidon harjoitustehtävää ja kaksi kirjoitelmaa. Kaikista harjoituksista saat opettajan arvioinnin, kommentit ja pisteytykset. Palautteiden avulla tiedät, miten voit kehittää kirjoitustaitoasi ja parantaa tuloksiasi lukutaidon ja kirjoitustaidon tehtävissä. Tehtävät ja materiaalit ovat heti ilmoittautumisen jälkeen käytössäsi ja voit palauttaa ne itse valitsemassai aikataulussa. 

Kurssin avulla hiot suomen kielen taitosi huippuunsa ja varmistat osaamisesi molemmissa äidinkielen yo-kokeissa.

"Halusin täyttää palautteen vasta yo-tulosten jälkeen, jotta voin varmasti sanoa että kurssi auttoi. No kyllähän se auttoi, sain E:n nostettua L:ksi, vaikka lukiovuosista on aikaa! Tärkeintä oli saada tuntumaa vastausten kirjoittamiseen, ja opettajan hyvin muotoiltu palaute motivoi myös palauttamaan vastauksia, vaikka aika oli kortilla. Kiitos hyvästä abikurssista!"

- Kevään 2021 äidinkielen abikurssilainen -

Kurssin sisältö:

  • ohjeet hyvän kirjoitelman tekemiseen
  • 8 palautettavaa ja opettajan kommentoimaa lukutaidon tehtävää
  • 2 palautettavaa ja opettajan kommentoimaa kirjoitustaidon tehtävää

Abinetti on käytössäsi kaksissa yo-kirjoituksissa. Ilmoittautumisen jälkeen saamasi tunnukset aktivoituvat tunnin kuluessa. Kurssimateriaali on käytössäsi kevään 2022 kirjoituksiin saakka.

Hinta: 195 euroa. Tarkemmat maksutiedot.