1. Ilmoittautuessasi valmennuskurssille, saat yhden aineen abikurssin ilmaiseksi! (paikkoja rajoitetusti)
  2. Valmennuskeskus myöntää abikursseistaan 50 % alennuksen Eurooppalaisen nuorisokortin haltijoille, Suomen Lukiolaisten Liiton jäsenille ja Nordean Check In -asiakkaille.
  3. Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa abikurssille, kannattaa ilmoittautua mahdollisimman isolla porukkalla. Ilmoittautuessasi kurssille kaverisi kanssa saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %!

Ylioppilastutkinto on tärkeä välietappi opiskelumaailmaan siirryttäessä. Viime vuosina ylioppilastutkinnon merkitys on korostunut jatkokoulutukseen haettaessa. Arvosanojen perusteella jaetaan lähtöpisteitä, jotka yhdessä pääsykokeista saatujen pisteiden kanssa asettavat pyrkijät paremmuusjärjestykseen.

Valmennuskeskuksen abikurssien avulla pystyt valmentautumaan ylioppilaskirjoituksiin tehokkaasti. Laadukas opetus ja harjoitustehtävät ovat kaikkien abikurssiemme ydin. Opettajamme ovat ansioituneita oman alansa asiantuntijoita. Harjoitusten avulla opit uutta, sovellat oppimaasi tietoa sekä testaat osaamistasi. Lisäksi omaksut oikean vastaustekniikan ja ymmärrät kokeen vaatimukset.

Saavuta henkilökohtaiset tavoitteesi

Abikurssiemme tärkein tavoite on, että jokainen kurssilaisemme menestyy ylioppilaskirjoituksissa erinomaisesti suhteessa asettamiinsa omiin tavoitteisiin. "Hyvä arvosana" merkitsee toiselle henkilölle laudaturia ja toiselle cum laudea. Valmennuskeskuksen abikursseilla valmennamme jokaisen kurssilaisen omaan yksilölliseen huippusuoritukseensa.

Valmennuskeskus järjestää valmennuskusseja ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Tutustu myös laajiin itseopiskelupaketteihimme, joiden avulla voit valmentautua mm. kuullun ymmärtämiseen ja äidinkielen ainekirjoitukseen!